Annonser

MasterChef Junior 7 - Conocemos a los aspirantes a ritmo de "Waka Waka" - rtve

Minskade anslag till ANDT

|

[UPPDAT] Trots att drogrelaterat våld och andra skador i samhället uppmärksammas mer, så vill regeringen skära ner anslaget till förebyggande ANDT-arbetet med ytterligare 70 miljoner i sitt budgetförslag. En halvering med 100 miljoner kronor sedan 2018. /Ingen nedrustning, enligt Socialdepartementet.

D&D-modul X4 MASTER FÖR DESERT NOMADS för grundläggande D&D-försegling i krympling ()Herregud

Högre tobakspris på gång i Danmark

Tiene 9 años y viene de Barcelona |

KÖPENHAMN Kraftigt dyrare cigaretter föreslås av danska regeringen, som vill höja paketpriset med tio kronor till 50 danska kronor, motsvarande över 70 svenska kronor. Avsikten är att avskräcka unga att börja röka.

»

Bättre samordning stoppar gängen och narkotikan

Premio Especial OC 2019' Debatt | |

Polisen måste, tillsammans med tullen, reducera tillgången på narkotika, bekämpa den öppna droghandeln, inte minst den som sker via nätet, och samtidigt utveckla sitt samarbete med aktörer i lokalsamhället, skriver förre socialministern Bengt Westerberg och Sven-Olov Carlsson, fd president WFAD.

»

Även lite alkohol ökar risk för leversjukdom

|

HELSINGFORS Ny forskning i Finland visar att även små mängder alkohol ökar risken betydligt – särskilt för personer med fettlever – att utveckla svåra leversjukdomar.

Dale Earnhardt Jr 2000 Monte Carlo Budweiser OS Team 1 18

Barn-Alvedon dras in – häftklammer hittad

|

Läkemedlen Alvedon och Panodil för barn med 60 milligrams styrka, återkallas sedan en förälder hittat en häftklammer i ett stolpiller. Beslutet har tagits efter utredning av Läkemedelsverket.

»

Kan de stoppa narkotikan och gängvåldet?

MasterChef Junior 7 - Aitana Dale Earnhardt Wrangler Jeans Daytona Paint 1984 Chevrolet Monte Carlo SS | |

Socialminister Lena Hallengren och inrikesminister Mikael Damberg är radarparet i regeringen som ska öka fokus på narkotikabekämpning för att minska missbruket, droghandel, strypa kriminellas intäkter och öka tryggheten i ett Sverige som alltmer plågas av gängvåld. Drugnews har mött dem.

»

Danbury Mint 1948 Chrysler New Yorker Diecast Car 1 24 Scale blå

|

[UPPDAT] Moderaterna vill att Systembolaget även ska ha öppet på söndagar. Partiledningen tänker driva förslaget vid partistämman i oktober. Det möter motstånd från flera håll.

»

Dark Angels taktiska marinsoldater LIBRARIAN Balthasar TERMINATORS Bikes Arion-landskapet

Ir a 'El ojo crítico - 02/12/19' DC Artist Alley Chris Uminga Superman Lex Luthor and Wonder Woman Cheetah Variant |

Alkoholkonsumtionen i Sverige fortsätter sjunka, visar ny rapport. Det beror främst på kraftigt minskad resandeinförsel och smuggling när kronan försvagats mot euron. Och starkspritens andel allt lägre.

»

Dc Comics The New 52 Superhjältar mot Super Villans verkan Figur 7-packa - New

¿Imaginas a los aspirantes de  DC Direct, kris på oändliga jordar serie 3 Figur, parti, uppsättning 5 |

STAMFORD En uppgörelse ska ha nåtts mellan amerikanska läkemedelsjätten Purdue Pharma och ett par tusen lokala myndigheter för den beroendekris som företagets opioid-läkemedel skapat i USA. Bolaget riskerar få betala över 100 miljarder kronor i skadestånd och begäras i konkurs, enligt medieuppgifter.

Serien av DC Universe Signature samling Serie Metal Man ledande verkanfigur i rutan

DECALS 1 43 set di 10 dekals FERRARRI 512 BB LE MANS-DAYTONA

|

WASHINGTON DC Smaksatta e-cigaretter och inhalatorer kan komma att förbjudas i USA inom kort. Detta sedan många tonåringar börja röka elektroniskt och hundratals amerikaner insjuknat med lungproblem, unga hamnat i koma och minst sex personer avlidit.

D Röntgenmat 65533;tresse dans le Canot de silverum Verlag - Ronald Wettering - Sällsynt

Diapet K-22 Ny Excavator Traktor modelll Bil tillverkad i Japan med spårning

Diapet Yonezawa Western Police mini-bil sällsynt 4 set fordon leksak W tracking | |

Podcast har blivit populärt för media, företag och föreningar. Nu har RNS startat Narkopodden för att nå ungdomar och andra intresserade kring droger, kriminalitet och beroende.

Dinky 361 Galaktisk War Chariot Nära Mint I Box årgång 1978

Trump satsar miljarder mot opioid-krisen

|

WASHINGTON DC President Donald Trumps administration avsätter ytterligare 1,8 miljarder dollar till delstaterna för att fortsätta kampen mot opioid-epidemin som tagit många amerikaners liv.

DINKY leksakS 359 SYFTE 1999 EAGLE TRANSPORTER POD and URSPRUNGSDEKLARATION

USA: inget bruk av marijuana säkert för unga

WASHINGTON DC. För första gången på många år kommer ett klart budskap om marijuana från högsta ort i USA. Marijuana är alltjämt förbjuden på federal nivå och det är inget läkemedel, klargjorde nyligen landets hälsominister och hälsogeneral tillsammans.

Dinosauriön Duelosaur Island Xtreme utgåva Kickstjärnater-SEALD

Barn föds med livslång baksmälla

El ojo crítico - 10/12/19 Debatt | |

Ett av 100 barn beräknas ha blivit så alkoholpåverkat under fostertiden att det fått bestående skador. Det innebär att det årligen föds mer än 1 000 barn i Sverige med fosterskador av alkohol. Stöd, tidiga insatser och kunskap inom barnhälsovård måste öka, skriver Katarina Wittgard, FAS-föreningen – se kampanjen 1av100.se.

»

Kris ordförande utesluts för kränkningar

|

Tidigare ordförande för Kriminellas revansch i samhället, Paul Barath har uteslutits ur kamratföreningen efter påstådd illojalitet och utreds av polis misstänkt för sexuella kränkningar av medlemmar.

»

DRAGON 1 6 SCALE WW II TYSKA STEFNS NASSE TOTENKOPF TANK COMPANDER

|

BOSTON I amerikanska delstaten Massachusetts har antalet cannabisförgiftade barn mer än fördubblats sedan man godkände drogen för medicinskt bruk, visar en ny studie.

Duesenberg II SJ La Grande Torped Cabriolet silver grönlight 13525

Lokalpolitiker i langarens telefonlista

2 årgång 1920 30's pressade stål Leksaker Bagatelle Pinball 2-sidospel
Östra Washington Eagles Electric Football Vinyl Field Cover Wall Art |

En narkotikalangare som greps i våras i Stockholm har nu dömts till ett fängelsestraff. I hans telefonlista fanns över 360 nummer, bland annat till en advokat, en mediechef och tidigare lokalpolitiker, konstaterar Aftonbladet som gått igenom anteckningsboken.

»