celebrado en Barcelona
CHROMATICS - The Sound Of Silence [Simon & Garfunkel]
000 personas en tres días
La intérprete estadounidense ha sido una de las grandes sensaciones del festival de Glastonbury
KING PRINCESS & MARK RONSON - Happy Together [The Turtles]
Francisco Martín es el director de La Mar de Músicas

MATOLOGI FÖR FEMTE GÅNGEN

Den 24 augusti 2019 fylldes Norra Latins gård med mat- hälso- och miljöintresserade storstadsbor, kockar, foodies, forskare och producenter för matfestivalen Matologi. Dagen bjöd på intressanta samtal, ny kunskap i producent- och forskartälten, spännande matupplevelser och roliga upptåg i barntältet. SLU vill tacka alla samarbetspartners, utställare, kockar, forskare och framför allt, alla intresserade besökare!

Matologi arrangeras av SLU Future Food vid Sveriges lantbruksuniversitet. Allt som presenteras vid Matologi utgår från forskning.

celebrado este fin de semana en la localidad inglesa de Somerset
HANNAH WILLIAMS & THE AFFIRMATIONS - Dazed and Confused [Led Zeppelin]
Ir a 'Tristeza de los cítricos'

ÅRETS TEMA: MATSVINN

2019 satte Matologi fokus på matsvinn. Mer än en tredjedel av all mat som produceras på jorden slängs. Den mat som kastas orsakar stor påverkan på miljö och klimat, och att kraftigt minska matsvinnet är helt nödvändigt om vi ska kunna rädda klimatet. Men hur?

Matologi har nu anordnats fem år i rad, med målet att sprida kunskap om maten vi äter. Kunskap som gör det enklare att göra bra val och berätta för andra. Bra val är inte bara bra för oss som äter, utan för alla som jobbat med den, för djur och natur, för klimatet och för våra barnbarns barnbarns barnbarn.

Primavera Sound - 2ª jornada
Las ONGs son un aporte esencial en la sociedad mientras la justicia social esté ausente
HANNAH WILLIAMS & THE AFFIRMATIONS - Dazed and Confused [Led Zeppelin]
Relatos de música y músicos

DELTAGARE

På Matologi träffar du forskare, företag, myndigheter och organisationer som på olika sätt jobbar med att minska matsvinnet och därigenom bidrar till en hållbar utveckling.

Möt SLU-forskare, företag och organisationer i tälten, handla matvaror av lokala producenter och lyssna på spännande föredrag och heta debatter på scenen.

Klicka dig vidare för att se årets deltagare. Vi uppdaterar deltagarlistan löpande och fyller på med fler deltagare allteftersom.

000 personas en tres días
Se deltagare
Radio 3 resume algunos de los mejores momentos de la segunda jornada del festival Primavera Sound
Arranca Primavera Sound

MÖT VÅRA FORSKARE

På Matologi möter du forskare från SLU som jobbar inom livs- och miljövetenskapliga ämnen med strävan mot en grönare och mer hållbar värld. Ställ dina frågor till SLU-forskarna och lär dig mer om maten och hur den produceras, varför matsvinn uppstår och hur vi kan minska svinnet. Här uppdaterar vi löpande om forskare och forskningsområden på Matologi den 24 augusti 2019.

Läs mer om årets forskare
autor de la escultura que se le en
Este año vuelven a ser cabeza de cartel del festival de música electrónica
Trailer del Sónar 2009

VAD HÄNDER PÅ SCENEN?

På scenen lyfter vi aktuella frågeställningar som rör matsvinn. Det blir paneldiskussioner, demonstrationer och föredrag som handlar om alltifrån hur du som konsument kan minska ditt eget svinn till hur cirkulär matproduktion kan bidra till minskat svinn och ett hållbart livsmedelssystem. 

Hela scenprogrammet
celebrado en Barcelona
Festival Vigo Transforma - Sábado Noche 1 - 02/07/11
Tristeza de los cítricos
KING PRINCESS & MARK RONSON - Happy Together [The Turtles]
Arranca Primavera Sound
2003 Medicom Kubrick 1 6 skala Spindelmannen 400% Stor figur MIB ny