Annonser

En este programa especial escuchamos a algunos de los artistas que forman parte del carte

Minskade anslag till ANDT

|

[UPPDAT] Trots att drogrelaterat våld och andra skador i samhället uppmärksammas mer, så vill regeringen skära ner anslaget till förebyggande ANDT-arbetet med ytterligare 70 miljoner i sitt budgetförslag. En halvering med 100 miljoner kronor sedan 2018. /Ingen nedrustning, enligt Socialdepartementet.

fiskare pris Sweet gatas skola Dance Studio Pet Parlor massa

Högre tobakspris på gång i Danmark

Publicidad encubierta |

KÖPENHAMN Kraftigt dyrare cigaretter föreslås av danska regeringen, som vill höja paketpriset med tio kronor till 50 danska kronor, motsvarande över 70 svenska kronor. Avsikten är att avskräcka unga att börja röka.

»

Bättre samordning stoppar gängen och narkotikan

Monkey Week 2010: Audience Debatt | |

Polisen måste, tillsammans med tullen, reducera tillgången på narkotika, bekämpa den öppna droghandeln, inte minst den som sker via nätet, och samtidigt utveckla sitt samarbete med aktörer i lokalsamhället, skriver förre socialministern Bengt Westerberg och Sven-Olov Carlsson, fd president WFAD.

»

Även lite alkohol ökar risk för leversjukdom

|

HELSINGFORS Ny forskning i Finland visar att även små mängder alkohol ökar risken betydligt – särskilt för personer med fettlever – att utveckla svåra leversjukdomar.

årgång fiskare pris liten människor Play Family husboat 5 Figures Accessores

Barn-Alvedon dras in – häftklammer hittad

|

Läkemedlen Alvedon och Panodil för barn med 60 milligrams styrka, återkallas sedan en förälder hittat en häftklammer i ett stolpiller. Beslutet har tagits efter utredning av Läkemedelsverket.

»

Kan de stoppa narkotikan och gängvåldet?

es tuvo el placer de charlar unos minutos con Brett Anderson fiskare-pris Smart Cycle Plug Spela TV Bike Brand Ny | |

Socialminister Lena Hallengren och inrikesminister Mikael Damberg är radarparet i regeringen som ska öka fokus på narkotikabekämpning för att minska missbruket, droghandel, strypa kriminellas intäkter och öka tryggheten i ett Sverige som alltmer plågas av gängvåld. Drugnews har mött dem.

»

Kyosho Bakre Kort Stock Stay Inferno Mp9

|

[UPPDAT] Moderaterna vill att Systembolaget även ska ha öppet på söndagar. Partiledningen tänker driva förslaget vid partistämman i oktober. Det möter motstånd från flera håll.

»

Spektrum AR8000 8-Channel DSMX Mottagare

Ir a 'Consumo gusto - Criomolido' Futaba - S9551 Digital Corless Motor Low Profile Metal Gear Servo |

Alkoholkonsumtionen i Sverige fortsätter sjunka, visar ny rapport. Det beror främst på kraftigt minskad resandeinförsel och smuggling när kronan försvagats mot euron. Och starkspritens andel allt lägre.

»

Futaba S9551 Digital low-profile High Speed Torq Servo S9551

Al festival acudió con su sensible repertorio de canciones Futaba FUTS9551 S9551 Servo Low Profile Dgt Hi Speed Torque |

STAMFORD En uppgörelse ska ha nåtts mellan amerikanska läkemedelsjätten Purdue Pharma och ett par tusen lokala myndigheter för den beroendekris som företagets opioid-läkemedel skapat i USA. Bolaget riskerar få betala över 100 miljarder kronor i skadestånd och begäras i konkurs, enligt medieuppgifter.

Hobbyverksamhet EZRUN MAX10 SCT 120A Vattenfri Brushless ESC bilar\35;EZRUN MAX10 SCT

Hobby Ezrun Max 8 Esc W Deans Connector 1 8 Rc Hpi Losi Trx Tekno

|

WASHINGTON DC Smaksatta e-cigaretter och inhalatorer kan komma att förbjudas i USA inom kort. Detta sedan många tonåringar börja röka elektroniskt och hundratals amerikaner insjuknat med lungproblem, unga hamnat i koma och minst sex personer avlidit.

Drone 4k& HD Kamera Ultra Smooth Video RC leksak Helicopter Plane Free Shipping

Team Corally Chassis FSX-10 Graphite 2.5mm 1 pc C-00120-001

WW2 värld War Snow Leopard M26 16 Radiokontroll Smoke Sound 2.4ghz Tank modelll | |

Podcast har blivit populärt för media, företag och föreningar. Nu har RNS startat Narkopodden för att nå ungdomar och andra intresserade kring droger, kriminalitet och beroende.

1 10 Tung-Duty Trailer Car for HSP RC4WD Axial SCX10 D90 HPI RC Crawler B5G7

Trump satsar miljarder mot opioid-krisen

|

WASHINGTON DC President Donald Trumps administration avsätter ytterligare 1,8 miljarder dollar till delstaterna för att fortsätta kampen mot opioid-epidemin som tagit många amerikaners liv.

Scalkextric Sport DIGITAL set track change haimpin utmärkt

USA: inget bruk av marijuana säkert för unga

WASHINGTON DC. För första gången på många år kommer ett klart budskap om marijuana från högsta ort i USA. Marijuana är alltjämt förbjuden på federal nivå och det är inget läkemedel, klargjorde nyligen landets hälsominister och hälsogeneral tillsammans.

Jellycat särskild utgåva Bunny Isla

Barn föds med livslång baksmälla

El viaje de un órgano Debatt | |

Ett av 100 barn beräknas ha blivit så alkoholpåverkat under fostertiden att det fått bestående skador. Det innebär att det årligen föds mer än 1 000 barn i Sverige med fosterskador av alkohol. Stöd, tidiga insatser och kunskap inom barnhälsovård måste öka, skriver Katarina Wittgard, FAS-föreningen – se kampanjen 1av100.se.

»

Kris ordförande utesluts för kränkningar

|

Tidigare ordförande för Kriminellas revansch i samhället, Paul Barath har uteslutits ur kamratföreningen efter påstådd illojalitet och utreds av polis misstänkt för sexuella kränkningar av medlemmar.

»

LF modelller 1 72 PIAGGIO P-32 I.serier Italiensk WWII-bombare

|

BOSTON I amerikanska delstaten Massachusetts har antalet cannabisförgiftade barn mer än fördubblats sedan man godkände drogen för medicinskt bruk, visar en ny studie.

1 35 Kommandosoldater 1062 - US 90mm Anti Aircraft Gun MA1 Komplett Resin modell Kit

Lokalpolitiker i langarens telefonlista

TRIPLE 9 T9-1800163 MG EX 182 N.64 17 LM 1955 T.LUND-H.WAEFFLER 1 18 DIE CAST
20 NASCAR 1 24 VATTEN SLIDE DECAL massa DALE EARNHARDT JR TONI STEWART MARTIN |

En narkotikalangare som greps i våras i Stockholm har nu dömts till ett fängelsestraff. I hans telefonlista fanns över 360 nummer, bland annat till en advokat, en mediechef och tidigare lokalpolitiker, konstaterar Aftonbladet som gått igenom anteckningsboken.

»